實習夥伴

實習夥伴
台灣康寧顯示玻璃股份有限公司
工作地點
台北、台中、新竹、台南
名額
25-30
待遇
NTD 30,000-40,000
資格

• Masters or Ph.D. degree student with expected graduation date in Sep. 2019- 2020.
• Majoring in Mechanical Engineering (Control / Thermal / Measurement), Process (Material / Chemical), Electrical Engineering (Control / Power), Industrial Engineering, Information Technology, Statistics, Computer Science, Physics, Optical, Bio-Science related field.
• Good English proficiency in writing, listening and speaking.
• Innovative and technically curious.
• Strong skillset in problem solving and decision making.

工作內容

• Intern will be assigned to a department that best fit their major and background.
• Our Supervisor/ Mentor will be highly involved with Intern’s development and growth during the duration of our internship.
• Intern will assist engineering project leaders and engineers with department initiatives and projects.
• A final review and presentation will occur with senior leadership at the end of the internship.

其他說明
公司簡介

康寧早於 1971 年起就進入了台灣。

隨著液晶顯示器 (LCD) 產業的成長,康寧在台灣設立了台灣康寧顯示玻璃股份有限公司 (CDTT),成為第一家在台灣 設立 LCD 玻璃基板工廠並製造的供應商。目前,康寧最大的兩座工廠都設立在台灣。 我們是台灣最大的外資製造業投資商,已經在此投入了數十億美元的資金,並承諾持續在台灣投資與發展。

我們在台南科學工業園區和台中中部科學工業園區都建立了最現代化、最高效率的生產工廠,提供市場領先技術製造高品質 LCD 玻璃基板,並有效地於當地供給以充分滿足台灣地區顯示器製造商的各項需求。

在台灣康寧顯示玻璃股份有限公司(CDTT)之外,我們亦在台北設立了台灣康寧國際公司、康寧亞洲玻璃技術中心 (CATC),並在新竹設立康寧台灣研發中心 (CRCT)。

台灣康寧國際公司負責康寧新事業產品開發,包括顯示器技術、特殊材料、通信及生命科學。

康寧台灣研發中心(CRCT)負責研發創新產品解決方案,以滿足台灣客戶與研究機構的需求。

康寧亞洲玻璃技術中心(CATC) 則專為迅速發展的消費電子產業提供產品的設計與研發。

現在,康寧在台灣已是有口皆碑的知名雇主。我們也致力於成為模範企業公民,持續回饋社區,保護我們工作與生活的環境, 創造福祉。

報名人數:16
瀏覽人數:402